Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Фатальна кінцівка. ФК "Калуш" поступився ФК "Минай"

Переглядів: 857

27 серпня ФК «Калуш» зустрівся на стадіоні «Хімік» із ФК «Минай».

Як і прогнозувалось, на кубковому матчі наставник "Калуша" здійснив традиційну вже ротацію складу, давши можливість зіграти тим, хто мав не так багато ігрового часу на полі в попередніх зустрічах.

Все ж перший тайм калушани можуть занести в собі актив - багато швидкісних атак, боротьби на кожному клаптику поля обіцяв глядачам на калуському "Хіміку" цікавий і безкомпромісний поєдинок. Більш гостріше виглядали саме господарі поля, яким у завершальній фазі атаці не вистачало влучності, тож у першому таймі глядачі голів не побачили - 0:0, повідомляє пресслужба ФК "Калуш".

Все вирішилось в середині другої половини зустрічі - Нурієв вискочив віч-на-віч зі Злотаром і без особливих труднощів відкрив рахунок у матчі. Все ж калушани помчали відігруватись і вже небезпечні моменти згаяли Роман Лебедь та "свіжий" Габріель Дос Сантос, що в класичному стилі накрутив кількох оборонців, але не зумів переграти голкіпера у ближньому бою. Все ж в доданий арбітром час перспективному бразильцю вдалось стати і героєм, і невдахою водночас - Габріель в чудовому стилі головою замкнув подачу зі штрафного і відновив статус-кво. Щоправда, гарячий латинський хлопець помчав святкувати свій перший гол у новій команді і на радощах зняв футболку, за що був винагороджений другим попередженням і достроково відправився відпочивати.

Здавалось би, все йде до додаткового часу та іншої думки був Нурієв, що зі останнього штрафного в матчі подвоїв первагу своєї команди і вивів "Минай" до третього етапу Кубка України - 1:2 на користь гостей.

У результаті, ФК «Калуш» вибув з боротьби за Кубок України.

Схожі матеріали за тегами: ФК Калуш Минай Хімік

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: