Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ФК "Калуш" - "Нива" Вінниця - 1:1. Перша домашня нічия

Переглядів: 772

Вдруге поспіль футбольний клуб "Калуш" зіграв унічию - цього разу на стадіоні "Хімік" калушани поділили очки з вінницькою "Нивою". Гра проходила 2 вересня у рамках сьомого туру Другої ліги (група А).

У звітній грі головний тренер "Калуша" Василь Малик не міг розраховувати на двох гравців основної обойми. Зокрема, Андрія Кохмана, що вже займається у загальній групі та Владислава Танчина, що заліковує пошодження, повідомляє прес-служба ФК "Калуш".

Перший небезпечний момент у грі створили господарі - Ярослав Матвіїв прорився на побачення з голкіпером, та в останній момент страж воріт покинув свої володіння і відвів загрозу. Далі гра заспокоїлась і команди безуспішно намагались знайти ключики до воріт одна одної. Наприкінці першого тайму калушани активізувались і втратили два чудові шанси для взяття воріт. Спочатку Руслан Дедух дальнім ударом намагався поцілити у "дев'ятку" та ігровий снаряд пройшов вище воріт, а перед самісінським свистком на перерву Ярослав Матвіїв з розвороту пробив над поперечкою. Без забитих мячів суперники пішли на перерву.

Одразу по перерві "Калушу" вдалось відкрити рахунок у грі. Затяжна атака господарів завершилась прицільним ударом під поперечку від Руслана Дедуха - 1:0. Калушани на крилах успіху помчались подвоювати перевагу та за класикою жанру... пропустили. Савошко наважився на дальній удар, Роман Герич здавалось би ліквідував загрозу, та на добиванні оборонці не встигли за Федосовим, що відправив "круглого" точно в ціль - 1:1, і суперникам довелось починати все з початку. Домашні трибуни гнали "червоно-чорних" вперед, які продовжували шукати щастя в атаках. Гостроти в атаці додав "свіжий" Роман Николишин, що раз за разом швидкими рейдами залишав оборонців "Ниви" за спиною. В одній з таких атак Роман накрутив кількох гравців і дуже гостро прострілював, та на завершальній стадії атаці нашим футболістам бракувало точності.

А далі почався... "Сталінград". Калушани влаштували гостям просто феєричний фінальний штурм. Анатолій Ульянов головою замикав верхову подачу - м'яч пройшов трохи над воротами. За кілька миттєвостей Андрій Драган також головою пробив над поперечкою. Далі Юрій Голубка накрутив кількох оборонців, протягнув м'яча з правого флангу і потужно пробив. І знову м'яч вперто не хотів залітати у ворота подолян. У підсумку, 1:1 - "Калуш" вперше втратив очки на домашньому "Хіміку". До цього, три поєдинки нашої команди завершувались перемогами.

 Результати матчів 7-го туру Другої ліги

ФК "Калуш" не втримав перемогу у домашньому поєдинку проти "Ниви" з Вінниці (1:1);

Чернівецька "Буковина" наприкінці гри таки зуміла достинути хмельницьке "Поділля" і наблизились до лідерів Другої ліги (3:2);

 ФК "Минай" продовжив безпрограшну домашню серію, поділивши очки з житомирським "Поліссям" (1:1);

Рівненський "Верес" здобув другу домашню перемогу. Цього разу рівняни у гостях мінімально здолали "Чайку" (1:0);

 Тернопільська "Нива" наприкінці гри зуміла вирвати один пункт у "Черкащини-Академії" - нічия 1:1.

 

Схожі матеріали за тегами: ФК "Калуш" "Нива" нічия ФК

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: