Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ФК «Калуш» здобув нову перемогу

Переглядів: 739

Футбольний клуб "Калуш" здійснив перший крок на шляху до Кубка України, подолавши перший попередній етап. 20 серпня на стадіоні «Хімік» ФК "Калуш" обіграв "ВПК-Агро" (Магдалинівка) - 1:0.

Ще після п'ятничного матчу з дублерами "Оболоні Бровар" (0:0) наставник господарів Василь Качур анонсував, що у кубковому двобої дасть змогу показати себе гравцям, що отримували не так багато ігрового часу у попередніх поєдинках. Тож не стала несподіванкою поява з перших хвилин голкіпера Кирила Злотара, нападників Андрія Драгана та Владислава Горбаченка, повідомляє пресслужба клубу.

Перший момент у зустрічі на правах господарів створили калушани - Владислав Танчин у притаманному для себе стилі накрутив на бровці двох оборонців "смугастих" і виконав чудову подачу до карного майданчика, де вже чатував Дмитро Скакун. На превеликий жаль для калуських вболівальників, голкіпер на пару зі стійкою відвів загрозу від власних володінь. Згодом шанс-близнюк був і у Владислава Горбаченка, та його удар головою пройшов дещо вище поперечки.

А от в наступному епізоді Влад Горбаченко став героєм футбольного Калуша, опинившись у потрібному місці і в потрібний час - наш нападник підкараулив оборону гостей і невідпорно пробив, тим самим відкривши лік голам у матчі (1:0). На цьому калушани й не думали зупинятись, створивши ще кілька нагод для взяття воріт. Чого вартує лише постріл Володимира Савошка зі штрафного, який з нижньої "шістки" потягнув Бубенцов.

Другий тайм матчу розпочався із сольного проходу найреактивнішого у матчі Владислава Танчина, який здавалось би, пройшов всіх і все, та лише чудова реакція голкіпера не дозволила нашому півзахиснику відзначитись дебютним голом в сезоні.

Далі наставник господарів Василь Качур зробив дві заміни спрямовані на креатив, випустивши на поле Андрія Ременюка та Данила Книша. Саме Книш опинився у центрі подій, коли, мов на велосипеді, промчався правим флангом, і знову чудова гра голкіпера врятувала "ВПК" від неприємностей.

Цього вечора калушани і не думали зупинятись на одному голі, тож продовжували тримати в напрузі оборону "аграріїв". Чого вартують лише проходи вже згаданих Ременюка та Книша, та більше забитих м'ячів калуська торсида не побачила. У підсумку, 1:0 - "Калуш" перемагає експериментальним складом та готується до суботнього протистояння з лідером групи Б тернопільською "Нивою".

 

Схожі матеріали за тегами: ФК Калуш перемога "ВПК-Агро"

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: