Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ФСТ «Спартак» відзначило заслуги калуської борчині Тетяни Кіт

Переглядів: 719

В останній день листопада в конференц-залі готелю «Львів» відбулося урочисте нагородження найкращих спортсменів і тренерів Львівської обласної організації ФСТ «Спартак» за підсумками 2019 року. Цей захід «спартаківців» пройшов за участі та сприяння відділення НОК України у Львівській області.

Серед когорти визнаних кращих спортсменів-2019 ЛОО ФСТ «Спартак» були нагороджені і дві титловані прикарпатські борчині – Оксана Лівач з Долини, яка здобула ліцензію на Олімпійські ігри 2020 року в Токіо (Японія), та вихованка Калуської ДЮСШ «Сокіл», майстер спорту України міжнародного класу Тетяна Кіт, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Наша землячка, яка сьогодні на змаганнях представляє ФСК «Спартак» (Львів), цьогоріч здобула «срібло» рейтингового міжнародному турнірі з вільної боротьби імені Яшара Догу, що проводився у Стамбулі, та титул віце-чемпіонки Європи на змаганнях у Румунії. Нинішнім тренером Тетяни є срібний призер Олімпійських ігор 2008 року, призер чемпіонатів світу і Європи з вільної боротьби Андрій Стаднік.

За словами спортсменки, він є прикладом і авторитетом для неї, як і його дружина Марія Стаднік – триразова володарка олімпійських нагород. Тому калуська борчиня не приховує того, що їй приємно працювати в такій команді, адже є мотивація і є на кого рівнятися.

На знімку: найкращі борчині 2019 року ЛОО ФСТ «Спартак» Тетяна Кіт (зліва), Оксана Лівач і Христина-Зоряна Демко.

 

Схожі матеріали за тегами: ФСТ "Спартак" Тетяна Кіт відзначення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: