Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Футбольний клуб «Юність» з Верхньої і ФК «Збора» дізналися своїх суперників у 1/2 фіналу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області

Переглядів: 1204

24 липня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулося засідання Комітету з проведення змагань.  На засіданні пройшла процедура жеребкування стадії 1/2 фіналу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2019-2020 років.

Нагадаємо, що до цієї стадії змагань пройшли два представника Калуського району – ФК "Збора" і "Юність" Верхня, ФК "Рожнів" (Косівський р-н) та "Ураган" Черніїв (Тисменицький р-н).

Методом жеребкування були визначені наступні пари кубкового півфіналу:

  • "Ураган" Черніїв (Тисменицький р-н) – ФК "Збора" (Калуський р-н)
  • "Юність" Верхня (Калуський р-н) – ФК "Рожнів" (Косівський р-н)

Як повідомляє сайт Івано-Франківської обласної асоціації футболу, на стадії 1/2 фіналу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області команди для визначення переможця проведуть по два поєдинки. Перші ігри відбудуться у базові дні 12-13 серпня (середа/четвер) на полях команд, вказаних у парах першими, а вже у базові дні 26-27 серпня (середа/четвер) пройдуть матчі-відповіді. Початок зустрічей о 18:00 год.. Про точні дати поєдинків буде повідомлено пізніше.

Схожі матеріали за тегами: футбол фк юність верхня фк збора

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: