Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Футбольний сезон ФК Калуш відкриє традиційно з "Кубка Підгіря"

Переглядів: 933
З проханням включити їх до числа команд першої ліги чемпіонату області до організаторів звернулися ФК "Галичина" (Івано-Франківськ) та "Оскар" (Підгір'я). Окрім них, за неофіційними даними, першу лігу складуть "Карпати" (Брошнів-Осада), "Придністров'я" Тлумач, "Карпати" Коломия, ФК "Калуш", ФК "Турка", "Гал-Вапно" (Галич), "Снятин-Євромодуль", "Нафтовик" (Долина), "Ніка-Івано-Франківськ» та переможці другої ліги – "Карпати" (Болехів) і "Тепловик" (Івано-Франківськ).
ФК "Перегінське" та "Лімниця" (Перегінське) вирішили об'єднатися і в новому сезоні виступатимуть у другій обласній лізі як ФК "Перегінське". Загалом же в другій лізі наразі виявляють бажання змагатися 13 – 15 команд. Більшість присутніх на нараді представників команд виступили за проведення змагань в другому за силою дивізіоні за принципом єдиної ліги (без поділу на зони "Південь" та "Північ"). Однак відзначалося й інше: якщо кількість бажаючих становитиме 16, то командам буде доволі складно відіграти весь сезон.

Початок чемпіонату – 19 квітня, перше коло закінчиться 28 червня. Друге коло розпочнеться 9 серпня, завершиться 25 жовтня. Суперкубок – першої неділі листопада.

Згодом ІФФФ проведе схожі наради окремо з представниками першої та другої ліг, й тоді можна буде отримати конкретну інформацію щодо складу ліг та схеми проведення змагань.

За "Кубок Підгір'я" змагатиметься 8 команд
Вже цієї суботи футбольний сезон на Прикарпатті розпочне традиційний "Кубок Підгір'я", який виборюватимуть вісім команд. Зокрема, цього дня поміряються силами дві команди «Карпати», брошнівські та болехівські, котрі торік стали переможцями відповідно першої і другої ліг. Матчі турніру відбуватимуться у вихідні дні, а саме: 21 – 22, 28 – 29 березня та 4 – 5 квітня. На груповому етапі учасники турніру розбиті на дві групи за територіальним принципом:
ГРУПА 1
«Галичина» (Івано-Франківськ)
«Колос» (Братківці)
«Оскар» (Підгір'я)
«Ніка-Івано-Франківськ»
Попередньо матчі першої групи проводитимуться на стадіонах сіл Братківці та Підгір'я.
ГРУПА 2
«Карпати» (Брошнів-Осада)
«Карпати» (Болехів)
«Нафтовик» (Долина)
ФК «Калуш»
Матчі в цій групі потурово проводитимуться на стадіонах команд.
20 березня (п'ятниця) заплановано провести нараду з представниками команд, які візьмуть участь у "Кубку Підгір'я-2015″. Початок – о 15:00.

«Кубок Федерації» пам'яті Мирослава Думанського
Цьогоріч турнір «Кубок Федерації» пам'яті Мирослава Думанського планується проводити серед юнаків 2000 року народження орієнтовно в період з 15 по 23 серпня в Косівському районі. Умови проведення турніру будуть затверджені на додатковому засіданні комітету проведення змагань ІФФФ, коли стане відомий склад учасників турніру.
За даними Івано-Франківської обласної федерації футболу.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: