Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Голова Калуської РДА пообіцяв учасникам АТО облаштувати дорогу до земельних ділянок, де розпочате будівництво житла

Переглядів: 946

9 листопада голова Калуської райдержадміністрації Іван Данів відвідав мікрорайон Хотінь, що в Калуші, де учасникам АТО виділили земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків.

До голови РДА звернулися члени правління громадської організації «Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на Сході України імені Романа Шухевича» з проханням допомогти їм в облаштуванні центральної дороги. Іван Данів на місці оглянув, які роботи потрібно здійснити, повідомляє прес-служба РДА.

Під час зустрічі з учасникми АТО та членами їх сімей голова райдержадміністрації Іван Данів запевнив, що допоможе в облаштуванні центральної дороги та дороги, яка веде до території, де наразі захисники України уже розпочали будівництво своїх помешкань.

Завершуючи зустріч, Іван Данів наголосив, що керівництво району завжди готове до постійного діалогу з учасниками антитерористичної операції для вирішення будь-яких їх проблемних питань.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», земельні ділянки для індивідуального будівництва учасникам АТО Калуша виділялися тричі. У 2015 році між пільговиками розподілили землю на вул. Добрівлянській, у 2016-му – на вул. Львівській, а у липні 2018-го – у районі Калуського автотранспортного підприємства.

Додамо, що у 2015 році на вул. Добрівлянській земельні ділянки отримали 116 пільговиків, в тому числі 86 учасників АТО, у 2016-у на вул. Львівській - 98 учасників АТО, а в 2018-у на вул. Глібова – 151 учасник АТО.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: