Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Голова спілки учасників АТО Калущини просить президента надати громадянство біженцеві з Росії, ветерану АТО Олегу Бутусіну

Переглядів: 1017

У п’ятницю, 2 серпня, під час приїзду президента Володимира Зеленського на Прикарпаття та на Калущину, батько 12-ти дітей, доброволець «Правого сектору» Олег Бутусін та його дружина Тетяна змогли передати своє звернення щодо надання Олегові громадянства України. Про це пише "Курс".

Голова спілки учасників АТО Калущини Олександр Соколовський повідомив про це у Фейсбуці та звернувся з проханням про надання громадянства Бутусіну до Володимира Зеленського та новообраного нардепа від Калуського округу Едуарда Прощука.

Документи біженця з Росії та ветерана АТО Олега Бутусіна для отримання громадянства України від початку війни лежать в адміністрації Президента України і в Державній міграційній службі України.

Нагадаємо, Олег Бутусін разом із багатодітною сім’єю переїхав з Росії в Україну в 2014 році.  Бутусіни перебралися на Західну Україну і зараз живуть у селі Грабівка Калуського району.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: бутусін зеленський громадянство

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: