Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Головна освітянка Калущини очолила управління освіти у Богородчанах (ФОТО)

Переглядів: 963

21 листопада голова Богородчанської районної державної адміністрації Франко Єжак представив нового керівника управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації. Керівником освіти району стала Оксана Савчук, яка до цього часу працювала начальником відділу освіти Калуської райдержадміністрації.

 Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Богородчанської районної адміністрації.

Голова райдержадміністрації зазначив, що пріоритетним у роботі новопризначеного керівника має стати питання освітянської реформи в районі, і висловив переконання що професійний досвід дозволить їй працювати успішно і ефективно та досягти продуктивних результатів.

Оксана Савчук у своєму виступі запевнила, що виправдає високу довіру керівництва району, детально окреслила своє бачення розвитку галузі освіти району в умовах нової української школи. А також наголосила на тісній співпраці з райдержадміністрацією, районною радою і з керівниками шкіл та дошкільних закладів району.

Привітав нову очільницю управління освіти заступник директора департаменту, начальник управління освіти і молоді департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації Ігор Гаврилюк, голова районної ради Михайло Головчук.

Оксана Ігорівна подякувала усім за привітання, та запросила до співпраці і вирішення усіх проблем шляхом діалогу.

 

Схожі матеріали за тегами: Освіта Богородчани новий керівник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: