Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Грамоти і премії. Освітян району привітали з професійним святом (ФОТО)

Переглядів: 1797

3 жовтня у залі засідань Калуської райдержадміністрації відбувся святковий районний захід з нагоди Дня працівників освіти. Свято провели за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту  Калуської райдержадміністрації.

Привітати педагогічних працівників, які працюють у загальноосвітніх навчальних закладах Калуського району, завітали заступник голови РДА Любомир Білоус і голова районної ради Віктор Гільтайчук, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Районні керманичі нагородили педагогів спільними грамотами голови РДА і голови районної ради та преміями.

Звертаючись до освітян, Любомир Білоус наголосив, що праця учителя є найбільшим скарбом суспільства. Адже учитель формує наше майбутнє: відкриває учням планету знань, дає перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі.

Вітаючи колег, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Любов Луцан побажала колегам всіх життєвих благ та гарних освітянських здобутків. Любов Луцан вручила грамоту Міністерства освіти та науки вчительці української мови та літератури Кропивницької ЗОШ І-ІІ ст. Люсі Мельник. Головна освітянка району вручила також грамоти відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації кращим працівникам освіти.

Святковий концерт педагогам подарували аматори народного мистецтва району.

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина вчителі свято

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: