Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Громадська ініціатива. П'ятій школі - SMART дошки!

Переглядів: 1702

Калушанка Наталія Захарова подала на конкурс громадських проектів Бюджету участі проект «П'ятій школі - SMART дошки!». Спіавтором проекту є директор школи №5 Мирослав Кусень.

Авторка обгрунтовує проект тим, що освіта потребує сучасних SMART-підходів. Робота класу на SMARTдошці схожа на роботу з планшетним ПК з діагоналлю 2 м. Одночасно з дошкою можуть працювати декілька учнів та вчитель - мають можливість не лише "писати крейдою", але й працювати в інтернеті, поводити роботу з залученням смартфонів, планшетів учнів, створювати віртуальні проекти.

При цьому Наталія Захарова додає, що наразі п’ята школа обладнана застарілим інструментарієм - шкільними дошки, зробленими за зразком 100-літньої давності. Тому пропонує за кошти Бюджету участі придбати для закладу три комплекти навчальних інтерактивних комплексів, які особливо потрібні на уроках природничого спрямування.

За підрахунками автора, на втілення цього проекту необхідно 199 тис. 377 грн. Зокрема, на придбання обладнання, роботи з його монтажу та встановлення, а також проведення навчання відповідальних осіб, які працюватимуть з новітніми дошками.

Додамо, що подані проекти спершу оцінюватиме комісія, а відтак з 1 по 21 вересня триватиме голосування. Підтримати проект може кожен бажаючий.

Схожі матеріали за тегами: Калуш проекти Бюджет участі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: