Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Громадська ініціатива. Волейбольне поле і дитячий майданчик на вул. Б. Хмельницького

Переглядів: 3033

Депутат Калуської міської ради Ольга Єланіна подала на конкурс громадських проектів Бюджету участі проект «Здорове дозвілля», який включає облаштування волейбольного поля і дитячого ігрового майданчика.

Депутат пропонує реалізувати це у дворі  будинків №56 та 62 на вул. Б. Хмельницького. Бюджет проекту становить майже 400 тисяч гривень.

Автор проекту наголошує, що територія будинків №56 і 62 на вул. Б. Хмельницького багато років не використовується за призначенням. У зарослях трави доводиться бавитись дітям та відпочивати пенсіонерам.  Проте завдяки реалізації цього проекту вона може стати комфортною зоною відпочинку та простором для фізичного розвитку і занять спортом.

При цьому у своєму обгрунтуванні Ольга Єланіна додає, що у 2017 році мешканці вирішили розробити проектно-кошторисну документацію щодо влаштування благоустрою території спільного користування. Проектна організація ПП «Стеко» м. Калуш розробила проектно-кошторисну документацію на благоустрій території спільного користування багатоквартирних житлових будинків №56; 62 на вул. Б. Хмельницького. Проектом передбачено комплексний благоустрій дворової площадки на вул. Б. Хмельницького (буд.56-62). На даній площадці передбачено розташувати: міні футбольне поле (розмір 17х27); волейбольну площадку площею (розмір 13х22); дитячий ігровий майданчик; тренажерну площадку; відкриту естраду; відновлення пішохідних доріжок; влаштування газонів. В 2019 році за рахунок коштів Бюджету участі можна реалізувати частину цього комплексного проекту.

Додамо, що проекти на фінансування з Бюджету участі цього разу подали ще четверо депутатів міської ради.  Юрій Тимків пропонує встановити 10 столів для гри в шахи, шашки та настільний теніс, Віталій Джуган - замінити огорожу в дитячому садку «Росинка». Сергій Воконоголь подав проект про облаштування спортивного майданчика на вул. Хіміків, а Володимир Тимків є спіавтором проекту парку «Просто мрій» на Височанці.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш проекти бюджет участі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: