Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Громаду почули. Дорогу до Новиці і Зеленого Яру розчистили і підсипали

Переглядів: 1075

Іван Данів і Михайло Срібняк вивчали проблемні питання Новиці, Зеленого Яру та Підмихайля.

28 листопада зранку голова Калуської райдержадміністрації Іван Данів та голова районної ради Михайло Срібняк здійснили робочий візит до сіл, що входять до складу Новицької і Підмихайлівської сільських рад.

Тут вони ознайомилися із проблемними питаннями соціально-економічного розвитку сільських громад, побувавши в закладах освіти та культури, повідомляє прес-служба  Калуської РДА.

Одне з актуальних питань, яке порушували люди підчас зустрічі із головою РДА, стосувалося розчищення доріг та підсипки протиожеледними засобами.

Голова РДА Іван Данів дав доручення відповідним службам розчистити дорогу у Новиці та Зеленому Ярі і здійснити підсипку. Ці заходи були виконані впродовж кількох годин.

Поспілкувавшись з керівниками закладів бюджетної сфери та органів місцевого самоврядування, Іван Данів запевнив, що буде сприяти у вирішенні порушених проблемних питань.

Напередодні Калуш «ФМ» повідомляло, що жителі Зеленого Яру скаржаться на незрозчищену і непідсипану дорогу. Навіть обіцяли перекрити дорогу з Новиці до Калуша, якщо цього не буде зроблено.

Схожі матеріали за тегами: Новиця Зелений Яр дорога підсипка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: