Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Ігор Бойкович презентував «Дворики старого Калуша» в Івано-Франківську (ФОТО)

Переглядів: 455

19 листопада у виставковій залі Навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття м. Івано-Франківськ відкрилася персональна виставка малярства калуського художника Ігоря Бойковича «Дворики старого Калуша».

Це особлива колекція, яка відображає давній міський пейзаж різних будинків старого Калуша зсередини. Свою колекцію «Дворики старого міста» художник називає «душею нашого міста», бо ці картини дійсно представляють історичну цінність, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Відвідати виставку Ігоря Бойковича прийшли друзі та колеги. Заступниця Калуського міського голови Надія Гуш привітала митця та від імені міського голови Андрія Найди вручила почесну грамоту і квіти.

Теплі слова привітань линули від заступника начальника управління культури, національностей та релігій ОДА, заслуженого працівника культури України Мирослави Корнелюк, депутата обласної ради Оксани Когут, професора Національного університету нафти і газу Олега Малярчука.

Ігор Бойкович – творча особистість, мистецька скарбничка якого налічує понад 500 картин, що розійшлися світом і знаходяться в приватних колекціях Чехії, України, Польщі, Америки, Ізраїлю. Художник проявив себе в різних жанрах малярства: побутовому, портретному, пейзажному. Він розписав, оздобив та реставрував іконостаси кількох прикарпатських церков, ілюстрував 20 художніх та історичних книг.

 

Схожі матеріали за тегами: Фгор Бойкович виставка Івано-Франківськ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: