Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Ігор Очкур очолив Калуську міську «Солідарність»

Переглядів: 1191


Ігор Очкур зазначив, що головним завданням, яке стоїть перед Калуською міською організацією Партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка – є створення ефективної команди, яка буде представлена в органах місцевого самоврядування та працюватиме в інтересах громади міста. Він запросив до співпраці усіх, хто хоче і вміє працювати на благо громади, приносячи ідеї та рішення. Політик підкреслив, що партійний осередок стане тим інструментом, завдяки якому місцеві активісти зможуть долучатись до розбудови краю.
«Основний сенс того, що люди об'єднуються у партії – це участь у владі. Кожен партієць повинен розуміти, що йому доведеться брати на себе відповідальність щоб змінювати життя людей на краще. Іншого способу ефективної роботи в цьому напрямку, ніж входження до влади, немає. Тому першочерговим нашим кроком у розбудові осередку є створення команди однодумців, яка зможе ефективно долучитись до розбудови краю», – резюмував Ігор Очкур.
Нагадаємо, що нещодавно відбулись установчі збори Калуської міської організації Партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка на яких обрано Ігора Очкура головою цієї організації.
До слова, Івано-Франківська територіальна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» активно працює над розбудовою місцевих осередків. Вже проведено установчі збори та обрано керівників місцевих організацій партії у більшості районів області та містах обласного значення.
Голова Івано-Франківської територіальної організації партії Володимир Кушнір зазначив, що місцеві осередки очолили ініціативні, активні, патріотично налаштовані люди, які демонструють уміння та здатність працювати на розвиток краю.

11167999 387656184759330 3466615536643354628 n

 


Інсталяції Grohe 38775 перевірені роками, їх гарантія оправдала себе! У багатьох готелях і ресторанах встановлюють тільки Grohe бо при великому потоці людей потрібні консолі які будуть витримувати будь-який тиск і потік клієнтів.


К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: