Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Інвестори цікавляться колишнім льонозаводом у Боднарові

Переглядів: 301

Завдяки відкритості у роботі Калуської міської ради та іншим заходам у сфері інвестиційної діяльності Калуська міська територіальна громада надалі цікавить потенційних інвесторів.

Підтвердженням цього став візит представників бізнесу у с.Боднарів. Після  ознайомлення гостей з вільними виробничими площами та приміщенням колишнього льонозаводу у приміщені міської ради відбулась робоча зустріч гостей з міським головою Андрієм Найдою спільно з заступником міського голови Богданом Білецьким, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Під час зустрічі обговорювались можливі варіанти та механізми відновлення роботи промислових  площадок у Боднарові. Також було відзначено важливість підготовки спеціалістів у системі професійно-технічного навчання для забезпечення потреб сучасних виробництв кваліфікованими кадрами.

У вищезгаданому заході також брали участь начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський, начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції Олег Кузів та староста с. Боднарів Олег Дрогомирецький, які організували проведенння даної зустрічі.

На даному етапі  потенційні інвестори опрацьовують отриману під час візиту інформацію для прийняття подальших рішень щодо налагодження можливої співпраці.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Боднарів льонозавод інвестори

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: