Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Із завтрашнього дня очне навчання відновлює Калуська гімназія №9

Переглядів: 628

У зв’язку із масовим захворюванням на грип і ГРВІ учнів більшість закладів загальної середньої освіти Калуської ТГ із 27 січня працюють із змінами у режимі роботи.

Зокрема повне очне навчання залишалося тільки у двох гімназіях – Кропивницькій і Сівка-Калуській. Тут очно навчалися учні з 1 по 9 клас.

Проте, як повідомила «Калуш ФМ» начальниця управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян, із завтрашнього дня, тобто 3 лютого, очне навчання для всіх класів також відновлює Калуська гімназія №9.

Ще у трьох закладах продовжують навчатися очно учні 1-4 класів. Зокрема у Голинському, Тужилівському і Ріп’янському ліцеях. Всі інші заклади і надалі повністю залишаються на дистанційному навчанні.

За словами Ірини Олексіївни, такий режим роботи орієнтовно триватиме до кінця тижня. Оскільки кількість хворих учнів іде на спад, то є ймовірність, що з понеділка, 7 лютого, до традиційного графіка роботи повернуться учні 1-4 класів, а можливо, і старших.

Щодо садочків Калуша, то тут і надалі на самоізоляції перебувають 15 груп через захворювання працівників дошкільних освітніх закладів на коронавірус.

Зокрема у садочку «Ластівка» на самоізоляції 5 груп, у «Золотому ключику» – 3 групи, у «Журавлику», «Росинці» і «Червоній шапочці» – по 2 групи і одна група у «Калинці».

Схожі матеріали за тегами: Калуш освіта

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: