Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуcький плавець Віталій Лаврик здобув «срібло» чемпіонату України

Переглядів: 819

Упродовж чотирьох днів, з 5 по 8 лютого, в Харкові проводився зимовий чемпіонат України з плавання серед юнаків, в якому брали участь понад 350 спортсменів з 22-ох областей нашої держави та Києва.

Збірну команду Івано-Франківської області представляли на цих змаганнях 12 плавців (7 дівчат та 5 хлопців), троє з яких – це вихованці тренера ДЮСШ «Сокіл» Катерини ДолаврукАня Копильців, Станіслав Ільчук та Віталій Лаврик, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Саме 13-річний Віталій, учень 8 класу Калуського ліцею №10, досяг найбільшого успіху серед юних прикарпатських плавців. Він посів друге місце на дистанції 100 м брасом, вперше здобувши медаль чемпіонату України з плавання.

До цього успіху Віталій Лаврик був неодноразовим переможцем обласних змагань, міжобласних та міжнародних турнірів. Високих результатів у плаванні юнак досяг завдяки наполегливим тренуванням, які він розпочав з 6-річного віку в басейні «Посейдон» під керівництвом тренера Ірини Ніневської.

Останні два роки спортсмен тренується під керівництвом тренера Катерини Долаврук. У планах Віталія — підкорювати нові спортивні вершини, не забуваючи про навчання в школі, та обов’язково стати чемпіоном України.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш плавець срібло чемпіонат України

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: