Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Kalush Оrchestra не проти представляти Україну на Євробаченні

Переглядів: 394

Kalush Оrchestra не проти представляти Україну на Євробаченні-2022.

Про це соліст колективу Олег Псюк заявив у розмові з Сергієм Притулою на «Радіо НВ». Офіційне рішення буде прийняте вже сьогодні, 18 лютого, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Суспільне».

«А з приводу того, як з ними співпрацювати далі... Ну, можу сказати, що мій гарний виступ не залежить від «Суспільного» і я дуже радий, що Євробачення організовує не «Суспільне». Тому я представлятиму Україну, а не «Суспільне». Завтра буде фінальна відповідь. Коли ми підпишемо всі папери, тоді ми зможемо заявити», – зазначив соліст гурту Олег Псюк.

Нагадаємо, що у середу, 16 лютого, Оргкомітет ухвалив рішення про припинення участі у Відборі Alina Pash, а 17 лютого на позачерговому засіданні Організаційного комітету Національного відбору на участь у «Євробаченні-2022» було ухвалено рішення звернутися до гурту Kalush Orchestra з пропозицією представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі у Турині.

Гурт Kalush Orchestra посів друге місце у фіналі та отримав 14 балів загалом, з яких максимальні 8 балів – від глядачів та 6 балів – від суддів.

 

«Євробачення-2022» відбудеться в італійському місті Турин в арені Pala Olimpico за участі 41 країни спочатку у півфіналах 10 і 12 травня, а потім у великому фіналі 14 травня.

 

Схожі матеріали за тегами: Kalush Оrchestra Євробачення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: