Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Kalush Orchestra розпочали підготовку до виступу в Турині та промотуру за кордоном

Переглядів: 531

Цьогорічні представнии України на Євробаченні-2022 гурт Kalush Orchestra вперше від початку широкомасштабного російського вторгнення зібралися у Львові та почали підготовку до виступу в Турині.

«Kalush Orchestra» погодилися взяти участь у промоконцертах напередодні Євробачення. На всіх заходах гурт планує збирати кошти на відновлення українських міст, що постраждали від війни. Деталі проведення промотуру та подій, в яких Kalush Orchestra будуть брати участь, оголосимо найближчими днями, пише suspilne.media, інформує «Калуш ФМ».

«Своїми виступами ми хочемо збирати кошти на відновлення українських міст, що постраждали від війни. Зараз проходить багато масових заходів, присвячених Євробаченню. На всіх подіях, де ми зможемо взяти участь, ми будемо закликати направляти підтримку Фонду відновлення майна та зруйнованої інфраструктури нашої країни», – говорить лідер гурту Олег Псюк.

Виїхати у промотур за кордон Kalush Orchestra планує вже у неділю. Суспільний мовник отримав офіційний дозвіл на поїздку гурту від керівництва держави.

Нагадаємо, що 29 березня під час жеребкування у Турині назвали порядок виступів учасників пісенного конкурсу Євробачення-2022. Kalush Orchestra з піснею Stefania виступатимуть у першому півфіналі під номером 6.

25 березня Європейська мовна спілка відсторонила Росію від участі в Євробаченні-2022, тому в конкурсі братиме участь сорок країн. 

Суспільне мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника від України, а також забезпечує участь представника України у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2022 в Італії. Євробачення-2022 відбудеться в італійському місті Турин в арені Pala Olimpico за участі 40 країн спочатку у півфіналах 10 і 12 травня, а потім у великому фіналі – 14 травня.

 
Kalush Orchestra заспівали «Stefania» у Львові наживо

Kalush Orchestra виступить на Євробаченні в Турині наживо, а напередодні конкурсу поїде в тур, аби зібрати гроші на допомогу Україні. Про це сказав фронтмен гурту Олег Псюк під час виступу у Львові. Як Kalush Orchestra співали «Stefania» у центрі Львова – в нашому відео ❤️

Схожі матеріали за тегами: Kalush Orchestra промотур

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: