Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуш передав ДП «Дороги Прикарпаття» робочий проєкт на капремонт вулиці Окружної (ФОТО)

Переглядів: 499

Сьогодні, 9 лютого, Калуський міський голова Андрій Найда разом із заступником міського голови Богданом Білецьким підписали з директором ДП «Дороги Прикарпаття» Романом Сілецьким акт приймання-передачі державному підприємству «Дороги Прикарпаття» робочого проєкту «Капітальний ремонт вулиці Окружна в м. Калуші Івано-Франківської області».

Загальна кошторисна вартість будівництва – 11 134,083 тис. грн, з них – 5, 5 млн грн – кошти місцевого бюджету. Вулиця Окружна в Калуші увійшла до переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2022 році, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Зазначена вулиця є одна з п’яти доріг комунальної власності в Івано-Франківській області, яку відремонтують за кошти державного та місцевого бюджетів.

На зустрічі також обговорили питання ремонту моста в с. Сівка-Калуська і доріг у с.Тужилів та Ріп’янка, Яворівка, Мислів.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш Окружна проєкт капремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: