Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуш ПРО | Парк для закоханих

Переглядів: 1763
Ним виявився той, який ліворуч від сцени, прикрашений червоними надувними кульками у формі сердечок. На ньому одразу з'явилась молода пара, у якої в той день було весілля. Окрім них, на той момент людей було небагато, кілька дівчат шкільного віку та жінок, найімовірніше працівників «культури» міста. Поряд із містком з кульками встановили дві палатки - одну з попкорном та солодкою ватою, іншу – зі скринькою для валентинок, які великою популярністю також не користувались.

Згодом на сцену вийшли ведучі, які оголосили про початок святкової програми «Від серця до серця» і почали розповідати про історію свята всіх закоханих, перші валентинки, різницю між коханням і закоханістю та інші подібні речі. У перерві між цим на сцені з'являлись молоді місцеві виконавці. Під пісню першого з них молодята та ще дві пари навіть танцювали. По закінченні пісні присутні кричали «гірко!».
Ведучий повідомив, що зазвичай у цей день найчастіше дарують троянди і, зійшовши зі сцени почав запитувати присутніх, що б вони подарували своїм коханим, маючи необмежені можливості. Відповіді були досить розважливими, наприклад, «щасливе життя» та «мир».
Коли у парку почало сутеніти, людей побільшало. Після чергового музичного номера ведучі запропонували парам взятися за руки і вголос дати один одному клятву. Так, дівчата мали повторювати слова ведучої «Я присягаюсь, що тобі я довіряюсь», а хлопці - «Поки в світі буду жити, обіцяю лиш любити». Якщо обіцянки дівчат було чути досить чітко, то їхні кавалери таку публічну присягу проігнорували.
Врешті зі сцени оголосили результати аукціону благодійних побачень, гроші від якого, за словами організаторів, підуть на облаштування парку. Тим, хто за побачення заплатив найбільше, начальник управління культури, національностей і релігій Іванна Гринів вручила сертифікати. На закінчення, мабуть, частковою компенсацією влади за не відроджене «Відродження» був показ під відкритим небом, у мороз, романтичної комедії «Вісім перших побачень».
Андрій КОГУТ
фото 1 місток закоханих
фото 2,3 святкова програма «Від серця до серця»

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: