Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушан запрошують на творчу зустріч з Марією Вайно

Переглядів: 282

5 липня у центральній бібліотеці ім. Тараса Шевченка відбудеться творча зустріч з поетесою, прозаїком, кінодраматургом, нашою краянкою Марією Вайно, інформує «Калуш ФМ».

У рамках заходу відбудеться:

– презентація книг «Редакторка» та «Нотатки її життя, або кохання в запропонованих обставинах»;

– автограф-сесія;

– продаж книг.

Частина коштів із проданих примірників буде направлена через волонтерів «Калуських бджілок» нашим захисникам.

Початок о 15:00.

Марія Вайно – відома прикарпатська поетеса, новелістка, кінодраматург, член Національної спілки письменників України та Національної спілки кінематографістів України.
Народилася 1956 року в с. Букачівці Рогатинського району, дитинство провела у м. Калуші. Закінчила філологічний факультет Чернівецького університету. Мешкає в Івано-Франківську.
Працювала вчителем української мови та літератури, старшим викладачем Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, літредактором, а згодом – редактором першого національного телеканалу. Наразі викладає в Прикарпатському національному університеті сценічну майстерність. Працює з юними талантами у своїй творчій майстерні.
Марія Вайно – лауреатка Всеукраїнського конкурсу «Коронація слова» 2000 року в жанрі кіносценарію за кіноповість «Чоловік у кредит, або Четвертий варіант» та 2001 року в жанрі роману  за роман у новелах «Теплий двір, або Рапсодія струнного квартету», лауреатка міської премії ім. Івана Франка 2002 року в галузі літератури  за  роман у новелах «Теплий двір, або Рапсодія струнного квартету» та кіносценарії «Свекрушина».
Марія Вайно – цікава, несподівана, талановита письменниця, глибокий психолог, винятковий мовець, неординарний митець.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ЦБ Марія Вайно зустріч

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: