Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанин Богдан Гаврилів, який загинув на Донбасі, пішов на службу контрактником

Переглядів: 3753

Як уже інформувало "Калуш ФМ", 4 березня під час ворожого артобстрілу на Донбасі загинув калушанин Богдан Гаврилів. 10 квітня хлопцеві мало виповнитися 20 років.

«Богдан Гаврилів залишився в пам'яті, як порядний, трудолюбивий, відповідальний та сильний духом хлопчина. Він був хороший спортсмен, хороший студент та лідер серед молоді. У свої 19 років він не продовжив далі вчитися хоча і мав на це всі можливості. Нікому не сказавши ні слова підписав контракт у ЗСУ та пішов захищати Батьківщину у складі 80-тої окремої десантно-штурмової бригади. Він говорив, що місце його там на фронті а не за партою і Богдан не жалкував за свій вибір», - написав у соцмережі голова громадської спілки «Громадське об'єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на Сході України імені Романа Шухевича» Олександр Соколовський.

10 квітня мало б виповнитись йому 20 років, але 4 березня уранці ворожа міна обірвала його молоде життя.

«Не стримуючи сліз хочу сказати, що Богдан є прикладом патріотизму для сучасної молоді. Він назавжди залишиться в пам'яті як хороший друг, трудолюбивий учень та просто справжній молодий Герой. Світла та вічна пам'ять Герою!» - йдеться у повідомленні.

Схожі матеріали за тегами: Калушанин загибель Донбас

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: