Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанин відбуде 4 місяці арешту за крадіжку велосипеда

Переглядів: 389

Згідно з обвинувальним актом, мешканець м. Калуша раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, вчиняв крадіжки та грабежі. Останній раз був засуджений до покарання у вигляді позбавлення волі на строк більше 9 років.

У суді встановлено, що на початку зими обвинувачений знаходився у приміщені ломбарду в Калуші, де зустрівся із своїм знайомим. При зустрічі чоловік побачив, як його товариш залишив без нагляду свій велосипед марки «Formula Motion 2» на сходовій клітці. Після цього у нього виник умисел на викрадення велосипеда, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуський міськрайонний суд.

Скориставшись тим, що за ним ніхто не спостерігає, сів на велосипед та поїхав додому, чим завдав потерпілому матеріальну шкоду на суму 5500 грн.

У судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні злочину визнав повністю та підтвердив суду обставини, за яких він вчинив крадіжку. Розкаявся за вчинене та пообіцяв, що в подальшому вчиняти так не буде.

На підставі зібраних доказів суд, призначаючи покарання, враховував, що чоловік офіційно не працевлаштований, раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів, на шлях виправлення не став та повторно вчинив злочини проти власності, що вказує на відсутність у нього критичної оцінки своїх дій та його небажання вести законослухняний спосіб життя й дотримуватися загальноприйнятих правил поведінки.

Таким чином призначив покарання у виді арешту строком на 4 місяці.

 

Схожі матеріали за тегами: Калушанин крадіжка велисипед суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: