Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанин Володимир Сениця, яким цікавився «Шахтар», дав перше інтерв’ю у якості футболіста ФК «Калуш»

Переглядів: 882

21-річний Волоимир Сениця є вихованцем калуського футболу. З Калуша він потрапив в академію львівських «Карпат». А цього зимового міжсезоння, транзитом через польський чемпіонат, повернувся додому і поповнив склад футбольного клубу «Калуш».

Прес-служба ФК «Калуш» поспілкувалась із новачком калуського клубу. Пропонуємо повну версію розмови.

- Розкажи як почав займатися футболом? Хто твій перший тренер? 
- Після четвертого класу друзі зі школи покликали на заняття до Калуської ДЮСШ. Моїм першим тренером був Петро Михайлович Олійник.

- Як потрапив до академії "Карпат"? 
- Спочатку запропонували поїхати до Львова на перегляд. Після першого етапу оглядин повідомили, що пройшов відбір і відправлюсь разом з командою на збори. Згодом, після двох днів зборів, я потрапив до Академії.

- Пам'ятаєш свій дебют в Прем'єр-лізі? 
- Звісно, добре пам'ятаю. Насамперед вдячний Сергію Ларіоновичу Зайцеву, який вів мене до цього та довірив мені тоді місце в основному складі. Від самого матчу залишились лише приємні спогади, тільки, на превеликий жаль, ми тоді не зуміли перемогти.

- Ти був одним з найперспективніших гравців "Карпат", та влітку покинув команду. Чому так сталось?
- Від сьомого класу навчання в Академії мене вів "Шахтар". Та кожного разу відмовляли "гірникам" - то я не був впевнений усвоїх силах, то "Карпати" робили все, щоб я залишився.

За півроку до завершення контракту з "Карпатами" прийняв рішення змінити команду, та влітку минулого року уклав контракт з новим менеджером. На жаль, все склалось не так, як планувалось і фактично три місяці провів поза футболом, аж поки не потрапив до "Балтика".

- Як виник варіант з ФК "Калуш"? 
- В мене були пропозиції з Польщі, команд Першої ліги. Та порадившись з менеджером вирішили, що краще повернутись до рідного міста. Саме тут можна добре попрацювати, проявити себе, адже тут є всі умови для тренувань.

- Твої побажання нашим вболівальникам.
- Насамперед хочеться побажати завжди залишатися з нами, не залежно від результатів і підтримували нас. Ми в свою чергу будемо робити все для перемоги і ми залишались одним цілим з нашими найпалкішими вболівальниками!

Фото з YouTube

Схожі матеріали за тегами: футбол фк калуш сениця

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: