Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанин, який стріляв у вікно радіостанції «Калуш ФМ» та поранив полісмена, вийшов на волю

Переглядів: 1008

У Калуші з ізолятора тимчасового утримання вийшов 31-річний місцевий мешканець, котрий стріляв по вікнах офісу «Калуш ФМ» та поранив полісмена.

Як інформує кореспондент Фіртки, термін дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою вийшов, а колегія суддів у складі Юрчак Л.Б.Онушканич В.В. та Якимів Р.В. не змогла зібратися на засідання, яке мало відбутися сьогодні, щоб його продовжити.


Фіртці стало відомо, що один із суддів перебував у відпустці, а другий на лікарняному.

Нагадаємо, 8 лютого,  калушанин обстріляв офіс радіостанції «Калуш ФМ».

Як прокоментував начальник Калуського відділу поліції Василь Маківничук, ймовірного стрілка затримали через 20 хвилин поблизу офісу радіостанції. Ним виявився 34-річний калушанин. При собі він мав мисливську рушницю і ніж довжиною 40 сантиметрів.

Під час затримання зловмисник поранив ножем поліцейського, нанісши удар в обличчя. Потерпілого правоохоронця «швидка» доправила в Калуську ЦРЛ.

Стріляв чоловік у вікно студії «Калуш ФМ», де в цей час програму записувала програму ведуча Зіна Сваровських. На щастя, під час стрілянини вона не постраждала.

У підвальному приміщенні в центрі міста, яке належить батькові-підприємцеві затриманого, правоохоронці знайшли пляшку з "коктейлем Молотова".

Після цього було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.348 - Посягання на життя працівника правоохоронного органу та ч. 4 ст. 296 – Хуліганство. Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає навіть довічне ув'язнення.

 

Схожі матеріали за тегами: калуш фм офіс стіляв

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: