Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанин, який украв мобільний телефон, отримав 200 годин громадських робіт

Переглядів: 615

Калуський міськрайонний суд виніс вирок місцевому жителю, який украв у знайомої мобільний телефон.

Як ідеться у матеріалах справи, 27 грудня 2020 року калушанин, перебуваючи в гостях, викрав мобільний телефон «Xiaomi RedmiA7» вартістю 2200 гривень. У подальшому викраденим майном розпорядився на власний розсуд.

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав повністю, активно сприяв розкриттю злочину та щиро розкаявся, шкоду відшкодував, тож між ним та потерпілою було підписано угоду про примирення. Сторони дійшли згоди, що за вчинений злочин чоловікові слід призначити покарання за ч. 2 ст. 185 КК України із застосуванням ст. 69 КК України у вигляді 200 годин громадських робіт

Прокурор не заперечила проти затвердження даної угоди, однак не погодилась із визначеною мірою покарання. Калушанин був раніше судженим за вчинення корисливих злочинів, мав не зняту та не погашену у встановленому порядку судимість, на шлях виправлення не став, а вчинив новий злочин проти власності.

Однак суд дійшов висновку про можливість затвердження вказаної угоди про примирення із призначенням обвинуваченому узгодженої міри покарання – 200 годин громадських робіт.

 

Схожі матеріали за тегами: крадіжка вирок Калуський суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: