Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанина, який був за кермом «під кайфом», суд на 10 років позбавив права керування транспортом

Переглядів: 529

18 лютого Калуський суд виніс постанову щодо мешканця Калуша, який керував автомобілем з ознаками наркотичного сп’яніння.

Після його зупинки поліція виявила, що зіниці у водія розширені, а поведінка не відповідає дійсності. Правоохоронці запропонувала водієві пройти огляд в медичному закладі, однак він відмовився, повідомляє «Місто».

Аналізуючи здобуті в судовому засiданнi докази, суд прийшов до висновку, що дії місцевого мешканця слід кваліфікувати за ч. 3 ст. 130 КУпАП, оскільки він неодноразово протягом року піддавався адміністративному стягненню за керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння.

Як наслідок, суд обрав стягнення у виді штрафу в розмірі 40 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років та безоплатного вилучення транспортного засобу, оскільки суду не надано доказів про те, що вказаний автомобіль належить водієві.

Протягом 2020 року Калуським міськрайонним судом дана особа притягалася 5 разів до адміністративної відповідальності за керування автомобілем в стані наркотичного сп’яніння. За сукупністю накладених штрафів загальна сума, яка підлягає стягненню з порушника, складає 112 200 гривень.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: