Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанину, який побив вчительку на очах у дітей, суд призначив примусове лікування

Переглядів: 1277

Калуський міськрайонний суд виніс вирок чоловікові, який побив вчительку на очах у дітей.

У лютому 2020 року у Калуші неподалік кафе «Палермо» вчителька вела учнів 6-В класу відвідати музей Революції Гідності і АТО. В цей час до неї підійшов незнайомий чоловік і почав чіплятись. Після чого без причини вдарив жінку по голові, повідомляє «Ратуша».

Внаслідок удару остання впала та вдарилась колінами до поверхні асфальтного покриття пішохідної доріжки, отримавши тілесні ушкодження у вигляді синця в ділянці правої ноги та синця в ділянці лівої ноги, які згідно з висновком експерта №93-54Д відносяться до легких тілесних ушкоджень.

У суді мати обвинуваченого розповіла, що її син страждає психічними розладами. Іноді він безпричинно телефонує в поліцію. Буває, що ходить по вулиці і кричить про терористів, безпідставно називає себе «президентом» і т.п.

Калуський міськрайонний суд ухвалив визнати, що обвинувачений вчинив суспільно небезпечне діяння, яке містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, у стані неосудності і застосувати до обвинуваченого примусові заходи медичного характеру у вигляді надання амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш суд чоловік лікування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: