Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанка Ганна Суслик стала володаркою Кубка України зі спортивної ходьби

Переглядів: 738

Вихованки Миколи Шевчука змагалися з іншими юніорками з Укораїни та Білорусі на дистанції 5 км, пише sport.if.ua.

Володаркою Кубка України стала Ганна Суслик, яка пройшла 5 км за 22,27 хв. Це, як зауважив Микола Шевчук, другий результат у десятирічній історії "Луцької десятки" та етапу Кубка України в Луцьку. Рекорд належить скороходці Анастасії Гальченко з Білої Церкви. У 2010 році вона, будучи юніоркою, подолала 5-кілометрову дистанцію за 21,57 хв.

Тепер Ганна Суслик майже на півтори хвилини випередила свою найближчу переслідувачку - білоруску Валерію Комель, яка посіла друге місце. А бронзовою призеркою першого етапу Кубка України зі спортивної ходьби на 5 км серед юніорок стала калушанка Анна Бабінчук, фінішувавши з результатом 24,08 хв.

Обидві вихованки Миколи Шевчука ввійшли до складу спортсменів збірної України, яких тренерська рада, враховуючи кваліфікаційні нормативи Європейської Асоціації легкої атлетики (ЄАА), відібрала для участі в юніорському чемпіонаті Європи з легкої атлетики. Проходитимуть ці змагання 16-19 липня 2015 року у шведському місті Ескільстуна. На чемпіонаті Європи Ганна Суслик і Анна Бабінчук представлятимуть Україну в змаганнях зі спортивної ходьби на 10 000 метрів.

Фото з сайту sport.if.ua

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: