Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанка пропонує створити у Калуші пункт прокату велосипедів

Переглядів: 2055

Калушанка Юлія Маковей з ініціативи студентів Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій ІФНТУНГ подала на конкурс громадських проектів Бюджету участі пропозицію про створення у Калуші пункту прокату велосипедів.

Автор проекту пропонує закупити велосипеди та створити пункт прокату, щоб надати можливість мешканцям та гостям міста здійснювати велопробіги і велоекскурсії містом та околицями на орендованих велосипедах за помірну плату. Це, на думку калушанки, урізноманітнить простір для проведення дозвілля, активного відпочинку, туризму та оздоровлення населення.

Як приклад Юлія Маковей наводить запровадження муніципального велотранспорту у Львові, Івано-Франківську, Києві.

Окрім того, автор проекту зазначає, що в сучасних умовах населення здебільшого веде пасивний спосіб життя, що призводить до порушення здоров'я. Тому варто подбати про своє майбутнє. Однак не кожен може дозволити собі придбати велосипед, хоча хоче ним користуватися. Тому створення пункту велопрокату може вирішити цю проблему. Також використання велосипедів - це суттєве зменшення шкідливих викидів в екосистему.

Орієнтовна вартість проекту - 221 тисяча гривень.

Додамо, що подані проекти оцінюватиме з 1 по 29 червня комісія. Голосування за проекти триватиме з 1 по 21 вересня. А до 15 жовтня планують оголосити проекти-переможці.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш бюджет участі пункт прокат

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: