Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанка Юліана Німак стала чемпіонкою турніру з шахів пам’яті Галини Шляхтич

Переглядів: 983

У суботу, 7 грудня, у позашкільному навчальному закладі “Кімната школяра” відбувся ІІІ обласний відкритий турнір з шахів пам'яті багаторазової чемпіонки області, чемпіонки України, чемпіонки Європи і чемпіонки світу серед жінок Галини Шляхтич.

У змаганнях, як повідомила суддя змагань, керівник гуртка “Шахи” ПНЗ “Кімната школяра” Юлія Журба, взяли участь 46 учасників з Долини, Рогатина, Голиня та вихованці “Кімнати школяра”, інформує kalushnews.city.

Учні змагалися у трьох вікових категоріях: 2003-2006, 2007-2010, 2011 років народження і молодші.

У результаті змагань у категорії “2011 рік народження та молодші” всі призові місця посіли хлопці з м. Долина: Данило Ковалець, Ренат Угорський, Богдан Опрісник. Серед дівчат перемогу здобули: Софія Кепущук з Долини (І місце) та Вероніка Кузевич з Калуша (ІІ місце).

У категорії “2007-2010 роки народження” перемогу здобув Давид Патрій з Калуша, друге місце — у калушанина Євгена Дідошака, третє — у Павла Джичка з Рогатина. Серед дівчат перемогу вибороли калушанки: Вероніка Журба (І місце), Єлизавета Павуш (ІІ місце) та Анастасія Курпіта (ІІІ місце).

У віковій групі “2003-2006 роки народження” найкращим шахістом серед юнаків виявився Станіслав Заданюк (м. Калуш), другим став Давид Олексин з Рогатина, третім Іван Воробець з Калуша. Серед дівчат-шахісток у цій віковій категорії перемогу виборола калушанка Юліана Німак. Друге та місця — в Ілони Музики та Христини Третяк з Рогатина.

Чемпіонкою турніру визнано ученицю “Кімнати школяра” Юліану Німак. Вона завоювала кубок змагань пам'яті чемпіонки Галини Шляхтич.

Всі призери змагань, а це 18 дівчат та хлопців, нагороджені грамотами та медалями. Голова Калуської міськрайонної організації інвалідів Олена Білоус вручила директору закладу Апостоловій Р. М. подяку за організацію змагань. Теплі слова для учасників змагань прозвучали від методиста закладу Надії Білоус.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш шахи турнір Шляхтич

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: