Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанка зареєструвала петицію щодо викупу «Відродження» для облаштування міського майданчика відпочинку

Переглядів: 1133

3 лютого на офіційному сайті Калуської міської ради депутат Калуської міської ради Ольга Сікора зареєструвадла петицію «Про вилучення (викуп) для суспільних потреб (суспільної необхідності) земельної ділянки - кадастровий номер 2610400000:13:005:0024 та кінотеатру «Відродження».

Ольга Сікора пропонує вилучити чи викупити земельну ділянку, на якій розташований кінотеатру «Відродження», у власника ТзОВ «Відродження-2011» для облаштування міського майданчика відпочинку.

«Зважаючи на великий суспільний резонанс навколо питання знищеної центральної площі міста й обурення громади щодо будівництва на ній багатоповерхового житлового будинку з підземним паркінгом.

1. Вилучити (викупити) для суспільних потреб (суспільної необхідності) земельну ділянку кадастровий номер 2610400000:13:005:0024 та кінотеатр «Відродження», що на ній розташований, у власника ТзОВ «Відродження-2011» для облаштування міського майданчика відпочинку.

2. Організувати конкурс проектів реконструкції площі.

3. Даний проект втілити за рахунок коштів, зібраних підприємствами, небайдужими підприємцями, меценатами міста, творчими колективами та ін. для чого відкрити відповідний цільовий рахунок.

4. Увіковічити імена меценатів й тих, хто будь-яким чином сприяв відбудові історико-архітектурного ареолу в центрі міста шляхом встановлення пам’ятної дошки як елемента подяки за їх активну й рішучу громадську позицію на благо громади міста й безцінний вклад в його розбудову та перспективу розвитку», – йдеться в петиції.

Наразі петицію підтримала 1 людина. Для її розгляду необхідно зібрати 150 голосів.

Додамо, що на 24 лютого заплановані чергові громадські слухання по «Відродженню».

Схожі матеріали за тегами: Петиція Відродження викуп

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: