Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушем зацікавилися інвестори з Великобританії

Переглядів: 2428

Місто відвідали представники англійської компанії, яка займається виготовленням меблів.

З метою  залучення  прямих  іноземних інвестицій у економіку Калуша начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрій Соколовський та начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції Олег Кузів  нещодавно зустрілися з представниками  однієї з  англійських  компаній,  що займається виготовленням меблів. Виробничі потужності  даної фірми також знаходяться і в Китаї, інформує сайт Калуської міськради.

Потенційним  інвесторам  з метою можливого  спорудження нового підприємства у нашому місті запропонували  виробничі площі  колишнього ТОВ «Карпатнафтомаш» по вул. Івано-Франківській та приміщення недобудованого  «Заводу  баштових кранів» по вул. Б. Хмельницького.  Дані об’єкти відібрали для ознайомлення, враховуючи  їх  інженерно-технічні  характеристики.

Також на  побажання  потенційних інвесторів  їх ознайомили з вільними земельними ділянками у промисловій зоні міста  та наявною поруч  інфраструктурою для можливої реалізації інвестиційного проекту.

Іноземних гостей супроводжували начальник відділу з питань міжнародних зв'язків, інвестицій та проектної діяльності Івано-Франківської обласної ради Юрій Цимбалюк та начальник відділу інвестицій,  заступник начальника управління  міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та  інвестицій Івано-Франківської ОДА Степан Микицей.     

Схожі матеріали за тегами: Калуш інвестори Великобританія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: