Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська борчиня Ірина Чихрадзе здобула «золото» у Кубку України з вільної боротьби (ФОТО)

Переглядів: 696

16-18 жовтня в столичному палаці спорту пройшов відкритий Кубок України з вільної боротьби серед чоловіків і жінок.

Цей спортивний захід був присвячений видатним борцям і тренерам та проводився в закритому режимі. Але шанувальники вільної боротьби мали можливість дивитися відеотрансляції сутичок на сайті Асоціації спортивної боротьби України, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

У змаганнях, в яких брали участь спортсмени не тільки з різних регіонів України, а й борці з Польщі, Молдови, Азербайджану, Росії та Франції, досягла бажаного успіху і 30-річна калушанка, майстер спорту України міжнародного класу Ірина Чихрадзе (Харів), тренерами якої є Ігор Барна й Андрій Кучма. Виступаючи у ваговій категорії до 57 кг, Ірина впевнено дійшла до фіналу і у вирішальній сутичці за золоту медаль Кубка Україна перемогла львівську борчиню Соломію Винник.

Для Ірини Чихрадзе відкритий Кубок України був одним із етапів підготовки до відповідальних міжнародних змагань. Зокрема, 12-20 грудня в столиці Сербії – Белграді має відбутися чемпіонат світу з вільної боротьби серед чоловіків і жінок. Його проведення на засіданні бюро Об’єднаного світу боротьби підтримало 70 відсотків національних федерацій. Якщо пандемія коронавірусу не внесе корективи в уже затверджений план щодо часу і місця проведення цих змагань, то цілком можливо, що Ірина Чихрадзе також поїде в складі жіночої національної збірної України до Белграду на чемпіонат світу.

 

Схожі матеріали за тегами: Ірина Чихрадзе боротьба золото кубок України

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: