Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська міська поліклініка увійшла у «золоту» 20-ку Національного бізнес-рейтингу

Переглядів: 1630

Комунальне некомерційне підприємство «Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» увійшло у «золоту» 20-ку Національного бізнес-рейтингу у своїй сфері діяльності.

Як розповів головний лікар центру Михайло Гаврилишин, Всеукраїнський галузево-аналітичний центр надіслав адміністрації повідомлення про те, що за підсумками щорічного загальнодержавного рейтингового аналізу міська поліклініка зайняла 12-те місце серед «золотої» двадцятки. Загалом дослідження проводилося серед 3426 компаній України з рівнозначним видом діяльності (КВЕД 86.10).

Відповідно за результатами експертного аналізу показників попереднього періоду та галузі заклад рекомендований до співпраці та внесений до реєстру «Надійних та інвестиційно привабливих підприємств». Також за високі результати, позитивну динаміку та внесок у розвиток регіону Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги рекомендовано до участі в номінації «Компанія року 2019».

Схожі матеріали за тегами: Калуш поліклініка бізнес-рейтинг

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: