Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська міська рада схвалила звернення до уряду і НКРЕКП щодо встановлення модемів

Переглядів: 1499

Сьогодні, 31 січня, депутати Калуської міськради схвалили звернення до Кабінету Міністрів України і Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг з проханням привести постанову НКРЕКП від 30.09.2015 № 2494 «Про затвердження Кодексу газорозподільних систем» у відповідність до Закону України «Про ринок природного газу».

Нагадаємо, 23 січня працівники газового господарства припинили газопостачання в калуському кафе «Sunrise», оскільки підприємець відмовилася підписала гарантійного листа із зобов’язанням встановити за власний кошт засіб дистанційної передачі даних – модем. А якраз дана постанова і регламентує обов’язковість встановлення таких приладів.

Як повідомляло «Калуш ФМ», з цього приводу 25 січня відбулися збори підприємців, а 28 січня засідання Ради підприємців, де було напрацьовано текст звернення.

Зокрема, у зверненні зазначається, що придбання та встановлення додаткового обладнання до комерційних вузлів обліку природного газу створює значне навантаження на малий і середній бізнес, адже це складає близько 20 тисяч гривень.

Тому міська рада просить уряд і НКРЕКП вилучити із постанови зобов’язання встановлювати засоби дистанційної передачі даних для власників комерційних вузлів обліку природного газу, які використовують у рік менше 10 тис. куб метрів газу.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська рада звернення уряд газовики модеми

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: