Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська міська рада встановила вартість землі у Кропивнику. Орендарів просять внести зміни в договори

Переглядів: 810

Калуська міська рада на сімдесят третій сесії сьомого демократичного скликання прийняла рішення від 27.02.2020 №3024 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Кропивник».

Відповідно до п. 2 зазначеного рішення нормативна грошова оцінка земель населеного пункту села Кропивник  застосовується з 1 січня 2021 року, повідомляє управління земельних відносин Калуської міської ради.

Так, відповідно до технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Кропивник станом на 01.01.2020 року базова вартість одного квадратного метра землі становить 78,86 грн і в подальшому підлягає індексації в порядку, встановленому законодавством України.

Зміна нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Кропивник відповідно до рішення Калуської міської ради є підставою для внесення змін до договорів оренди землі.

Тому з метою виконання вимог даного рішення суб’єктам господарської діяльності, які орендують земельні ділянки на території села Кропивник, пропонують до 31.12.2020 року звернутися в управління земельних відносин Калуської міської ради для внесення змін в договори оренди землі в частині розрахунку орендної плати за земельні ділянки.

У разі використання земельної ділянки на підставі інших правовстановлюючих документів, платник земельного податку зобов’язаний провести перерахунок розміру земельного податку на підставі нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Кропивник, затвердженої вказаним вище рішенням та відповідно до рішення Кропивницької сільської ради від 27.06.2019 № 7-23/307 «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку».

 

Схожі матеріали за тегами: Кропивник оцінка землі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: