Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська міська рада взяла на баланс майно сільських рад, які приєдналися до Калуської громади останніми

Переглядів: 422

Калуська міська рада затвердила передавальні акти від сільських рад, які реорганізуються шляхом приєднання до Калуської міської ради. Відповідне рішення було прийняте на черговій сесії Калуської міської ради. Мова йде про майно шести сільських рад, території яких приєдналися до Калуської міської територіальної громади останніми.

Як повідомив «Калуш ФМ» начальник управління комунальної власності міста Олександр Челядин, наприкінці минулого року Калуська міська рада прийняла нерухоме майно бюджетних установ із спільної власності територіальних громад сіл Калуського району у власність Калуської міської територіальної громади.

– Ми від них перейняли спочатку за рішенням сесії районної ради ті об’єкти, що їм належали, а потім ми працювати по тих об’єктах, які були на балансі у сільських радах. Тобто це Народні доми, амбулаторії, ФАПи і т.д. Спішили це зробити до кінця року у зв’язку з тим, що керівникам цих об’єктів треба було укласти договори з енергопостачальними організаціями, щоб у новий рік вони вступили з теплом та з електроенергією, – зазначив Олександр Челядин.

На черговій сесії депутати дали згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Калуської міської територіальної громади майна власності територіальних громад Боднарівської, Голинської, Копанківської, Пійлівської, Ріп’янської та Тужилівської сільських рад.

– Інфраструктура цих шести сіл набагато ширша, аніж тих п’яти, які раніше до нас приєдналися, тому роботи було дуже багато. На цій сесії ми приймаємо всі ці об’єкти, і лише тепер перестають існувати сільські ради, – додав Олександр Челядин.

Наступного дня майно передали на баланс закладів освіти, культури, медицини Калуської громади.

Схожі матеріали за тегами: Калуська МТГ майно сесія міськради

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: