Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська міська влада підпише декларацію про співпрацю з ProZorro.Продажі

Переглядів: 890

У вівторок, 17 квітня, відбудеться підписання Декларації про співпрацю Калуської міської ради з системою ProZorro.Продажі.

Декларацію підписуватиме міський голова Ігор Матвійчук та проектний регіональний менеджер ProZorro.Продажі Олексій Мовчан.

Під час заходу команда проекту ProZorro.Продажі проведе презентацію електронної системи з продажу державних та комунальних активів. Розкажуть про саму систему, про успішні аукціони з продажу і оренди державного майна та про вигоди від її використання.

Електронна система ProZorro.Продажі покликана забезпечувати прозорий, швидкий та ефективний продаж майна державних і комунальних підприємств.

Офіційна частина з підписанням декларації про співпрацю розпочнеться завтра о 10.00 у залі засідань виконкому Калуської міської ради.

А вже о 11.00 у Центрі громадських ініціатив «Вільний простір» Олексій Мовчан проведе тренінг для громадськості «Як контролювати використання комунального майна через систему «ProZorro.Продажі».

Підключення міст і областей до ProZorro.Продажі допомагає значно підвищити ефективність від продажу комунального майна і звести до мінімуму корупційні ризики. Сьогодні майно місцевих громад через ProZorro.Продажі продають 37 аукціонних систем, що забезпечує прозорість, унеможливлює дискримінацію та надає об’єктивну оцінку пропозицій під час продажу та оренди комунальної власності.
На заході будуть обговорюватися інструменти контролю та аналітики для ефективного використання ресурсів громади. 

Запрошуються усі бажаючі.

Приїзд ProZorro.Продажі відбудеться під час реалізації проекту «Комунальне майно: хто і як заробляє на власності громади» у Калуші, який реалізує громадська організація «Спілка малого і середнього бізнесу «Альтернатива» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Нагадаємо, проект стосується комунального майна міста. Кінцевим продуктом проекту має стати створення інтерактивної карти комунального майна Калуша.

 

 

Схожі матеріали за тегами: прозоро тренінг

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: