Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська районна рада провела останню сесію у старому складі

Переглядів: 712

5 листопада відбулося п'яте пленарне засідання 33 сесії Калуської районної ради. На початку засідання голова РДА Наталія Бабій і голова районної ради Василь Дзундза вручили відзнаки родичам загиблих Героїв Павла Ліщинського і Василя Боднара.

Депутати районної ради затвердили звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2015 року. За словами начальника фінансового управління райдержадміністрації Людмили Федун, бюджет виконано на 112%.

На сесії розглянули і питання про внесення змін і доповнень в районний бюджет. План дохідної частини районного бюджету по загальному фонду збільшено на 968 тисяч 964 гривні, а також по спеціальному фонду - на суму 350 тис. грн.

Також депутати затвердили Програму забезпечення пожежної безпеки в Калуському районі на 2016-2020 роки, тариф на теплову енергію КП «Теплосервіс», розпорядження голови районної ради, акти приймання-передачі матеріальних цінностей.

Завершуючи сесію, голова районної ради Василь Дзундза подякував усім за співпрацю. За словами Василя Дзундзи з 33 сесій чотири виїзні сесії районної ради проводилися на Майдані в Києві; районна рада брала активну участь у подоланні злочинного режиму, у формуванні боєздатності нашої армії. Голова райдержадміністрації Наталія Бабій висловила вдячність голові районної ради Василю Дзундзі та депутатам районної ради за плідну співпрацю для блага громади Калущини. Наталія Бабій вручила Василеві Дзундзі подяку голови районної державної адміністрації.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: