Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська районна адміністрація оголосила перевізників, які возитимуть людей до Кропивника, Підмихайля і Голиня наступні 5 років. Нічого не змінилося

Переглядів: 1342

26 грудня у Калуській районній державній адміністрації пройшло засідання конкурсного комітету, де визначали, хто перевозитиме пасажирів на 7 маршрутах:

 «Калуш – Кропивник-1»,

«Калуш – Підмихайля-1»,

 «Калуш – Підмихайля-2»,

 «Калуш – Голинь (міст)»,

«Калуш – Голинь (центр)»,

«Калуш – Голинь (Посіч)

«Калуш – Зелений Яр».

На кожен маршрут документи подав один учасник, повідомляє офіційний сайт Калуської РДА,

До участі у конкурсі на перевезення до Кропивника – ПрАТ «Калуське АТП» (голова правління Іван Стасюк). Для перевезення до Підмихайля – лише  ПП «Західавтотранс» (директор Микола Манелюк). На перевезення до Голиня був теж тільки один претендент – ТОВ «Автотранспортна асоціація» (директор Юрій Мутовін).

Тож, конкурсний комітет у складі представників влади та громадськості визначив саме цих перевізників, як переможців конкурсу на перевезення пасажирів у приміському внутрішньорайонному сполученні на маршрутах загального користування до  Кропивника, Підмихайля та Голиня.

Переможці конкурсу і дотепер здійснювали пасажирські перевезення на цих маршрутах. Кожному із них конкурсний комітет надав право обслуговувати маршрути терміном на 5 років.

На маршрут – «Калуш – Зелений Яр» не виявилося охочих здійснювати пасажирські перевезення. На цей маршрут оголосять повторний конкурс.

 

 

Схожі матеріали за тегами: перевізники конкурс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: