Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська районна рада дала добро на припинення діяльності протитуберкульозного диспансеру

Переглядів: 1465

7 лютого відбулося пленарне засідання 33 позачергової сесії Калуської районної ради. На розгляд сесії серед інших питань винесли проєкт рішення «Про припинення Калуського протитуберкульозного диспансеру»

У роботі районної ради взяли участь голова Кадуської райдержадміністрації Жанна Табанець, керівник апарату РДА Олена Романишин,заступник директора департаменту охорони здоров'я ОДА Володимир Чемний, начальники управлінь, відділів і структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ, сільські голови, представники засобів масової інформації, повідомляє пресслужба Калуської райради.

Чимало уваги приділили питанню функціонування протитуберкульозного диспансеру. Заступник директора департаменту охорони здоров'я ОДА Володимир Чемний і головний лікар Калуського протитуберкульозного диспансеру Ольга Кузик вели мову про припинення діяльності Калуського протитуберкульозного диспансеру.

Відтак після двогодинної дискусії депутати районної ради прийняли рішення про припинення цього медзакладу, який фінансувався за рахунок коштів обласного бюджету. Посадовці та депутати дійшли до спільної думки, що в контексті проведення медичної реформи поліклінічне відділення тубдиспансеру зі зменшеним штатом працівників повинно функціонувати або в складі Тисменицького тубдиспансеру, або в структурі районної лікарні. Це питання обговорюватимуть і на сесії обласної ради.

 

 

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: