Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська школа №11 братиме участь у пілотному проекті

Переглядів: 3550

22 червня Калуську ЗОШ І ступеня №11, котра відібрана для участі у пілотному впровадженні нового Державного стандарту початкової загальної освіти, відвідали головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України Алевтина Лотоцька та начальник відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту дошкільної та початкової освіти Нової української школи Інституту модернізації змісту освіти Наталія Пархоменко.

У зустрічі брали участь перший заступник міського голови,  заслужений вчитель України, Галина Романко, ректор Івано-Франківського інституту післядипломної педагогічної освіти Роман Зуб’як, завідувач лабораторії дошкільної та початкової освіти ОІППО Світлана Юсипчук, начальник управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян, адміністрація та педагоги школи, інформує управіння освіти Калуської міськради.

Пілотне впровадження нового державного стандарту початкової школи відбуватиметься у 2017/2018 навчальному році.

Для участі у проекті Міністерство освіти і науки відбере 100 шкіл, по 4 школи у кожній області та Києві. У пілотному проекті в кожній школі братимуть участь 2 перші класи. До когорти 4 шкіл Івано-Франківської області, що братимуть участь в експерименті,  увійшла єдина у нашому місті початкова школа №11.

Перший заступник міського голови Галина Романко розповіла про заходи, спрямовані на розвиток та забезпечення високої якості освіти юних калушан. Гостям з Києва вона передала вітання від міського голови та вручила подарунки.

Високоповажні гості відзначили високий рівень організації роботи в освітній галузі міста з боку міської влади й управління освіти та висловили упевненість в успішній реалізації педагогічним колективом одинадцятої школи пілотного проекту щодо реформування початкової освіти вже у новому навчальному році.

Адміністрація школи та вчителі Леся Олійник і Леся Данів повідомили  про свою готовність до роботи в нових умовах та підтримку батьківської громадськості в реалізації проекту.

 

Схожі матеріали за тегами: 11 школа мон

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: