Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська ТГ перемогла у грантовому конкурсі щодо системної підтримки малого та середнього підприємництва під час пандемії COVID-19

Переглядів: 467

Проєкт Калуської міської територіальної громади, що розроблявся спільно з Верхнянською та Новицькою сільськими територіальними  громадами, успішно  відібраний в рамках конкурсу грантів щодо системної підтримки малого та середнього підприємництва, що реалізує програма «EU4Business: конкуренто-спроможність та інтернаціоналізація МСП».

Основною метою проєкту є підтримка малих та середніх підприємств Калуської міської, Верхнянської та Новицької сільських територіальних громад, які постраждали від економічних наслідків пандемії COVID-19, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

У рамках проєкту планується проведення серії навчальних тренінгів для  малого та середнього підприємництва, метою яких є допомога бізнесу працювати віддалено, використовуючи онлайн інструменти для звітності та розрахунків.

Участь у тренінгах можуть взяти суб’єкти підприємницької діяльності, зареєстровані на території Калуської міської, Верхнянської та Новицької сільських територіальних громад.

Для учасників тренінгу буде розроблено практичні посібники з усією необхідною інформацією щодо впровадження та використання реєстраторів розрахункових операцій.

Про дати та умови реєстрації на тренінги буде повідомлено додатково на офіційних сайтах Калуської міської ради, Верхнянської та Новицької сільських рад і поширено через соціальні мережі.

Довідка:

Навчальні заходи реалізуються в межах ініціативи «Посилення системи підтримки МСП в територіальних громадах та містах під час пандемії COVID-19» програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Програма впроваджується за дорученням ЄС та уряду Німеччини через DeutscheGesellschaftfürInternationaleZusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ грант перемога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: