Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська ЦРЛ отримала від народу Японії два сучасних апарати (ФОТО)

Переглядів: 917

Напередодні Нового року Калуська ЦРЛ отримала і запустила в дію два сучасні апарати – УЗД систему і монітор спостереження за пацієнтом, які надійшли від народу Японії за програмою Кусаноне.

Як повідомив генеральний директор Калуської ЦРЛ Іван Красійчук, це дуже хороші сучасні апарати. Вартість УЗД системи Toshiba Xario 100 становить 896 тис. гривень, а монітору спостереження за пацієнтом  – 311 тис. гривень. Тобто Калуська ЦРЛ отримала  обладнання від Японії на 1 млн 207 тис. гривень.

Апарати вже запущені в роботу інженерами, які приїжджали до Калуша.

Як з’ясувалося, управління економічного розвитку міста Калуської міської ради ще в 2019 році подавало грантову заявку по програмі Кусаноне.

За словами начальника управління Юрія Соколовського, навесні 2020 року управління отримало відповідь від посольства Японії, що Калуш включений в перелік міст, які отримають японське обладнання. І ось на завершення року обіцяне обладнання надійшло до Калуської ЦРЛ.

«Відрадно чути, що наша праця по грантових заявках дала результат. Це заслуга управління економічного розвитку міста загалом і Тетяни Сеньків зокрема. Саме вона готувала заявку», – додав Юрій Соколовський.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ апарати Японія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: