Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуське підприємство «Екосервіс», яке займається вивозом сміття, планує підняти ціни на свої послуги

Переглядів: 817

У Калуші зростуть послуги з вивезення сміття. Комунальне підприємство «Екосервіс» планує підняти щомісячний платіж за вивезення сміття як для жителів багатоповерхівок, так і для жителів приватного сектору.

Згідно з діючим тарифо мешканці багатоповерхівок платять 13 грн 4 коп в місяць, а жителі приватного сектору – 14 грн 91 коп.

Згідно з новими пропонованими тарифами, мешканці багатоповерхівок  платитимуть в місяць 14 грн 63 коп, а приватного сектору – 16 грн 72 коп.

Востаннє  тарифи на послуги «Екосервісу» піднімали рік тому. Як повідомляє сайт Калуської міської ради, Діючий тариф на вивезення побутових відходів затверджений рішенням виконавчого комітету Калуської міської ради від 27 березня 2018

Заплановане підвищення тарифу пояснюють ростом цін на пальне, електроенергію, ростом заробітної плати та іншими факторами.

Наразі КП «Екосервіс» протягом 14 календарних днів з дня опублікування цієї інформації просить калушан надавати  пропозиції та зауваження за адресою: 77303, м. Калуш , вул. Б. Хмельницького, 82. 

 

Схожі матеріали за тегами: екосервіс сміття тарифи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: