Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські одинокі малозабезпечені пенсіонери та особи з інвалідністю отримають продуктові набори

Переглядів: 748

У Калуші нададуть адресну продуктову та грошову допомоги одиноким малозабезпеченим  пенсіонерам та особам з інвалідністю, що перебувають на обліку територіального центру соціального обслуговування. Для цього у калуському терцентрі закупили 50 продуктових наборів та уже розпочали їх видачу калушанам та калушанкам.

Як повідомляє сайт Калуської міської ради, для того, щоб стати на облік одиноких осіб, необхідно принести довідку про дохід за попередні шість місяців  від місяця звернення та довідку про склад сім’ї. Також з собою потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та пенсійне посвідчення (за наявності). Дохід людини, яка стає на облік не повинен перевищувати 2245 гривень на місяць. 

Калуський територіальний центр соціального обслуговування знаходиться за адресою: вулиця Євшана, 9 (у будівлі Інженерного корпусу).

У 2019 році одинокі малозабезпечені  пенсіонери та особи з інвалідністю вперше отримають соціальну допомогу з міського бюджету за програмою соціального захисту пенсіонерів та осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку у територіальному центрі соціального обслуговування.

 

Схожі матеріали за тегами: допомога калушани терцентр

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: