Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські бігуни здобули медалі в V меморіалі Ярослава Турковського (ФОТО)

Переглядів: 415

У манежі Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання відбулися легкоатлетичні змагання V меморіалу Ярослава Турковського, присвячені пам’яті колишнього директора цього навчального закладу.

У забігах на 30 та 150 метрів серед дітей віком відповідно 3-5 та 6-8 років взяли участь і четверо наймолодших вихованців ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради. Переможці й призери тут не визначалися, але організатори змагань нагородили всіх учасників пам’ятними медалями, дипломами та солодкими призами, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

Для старших вихованців цієї ДЮСШ – легкоатлетів 2002 року народження та молодших головними дисциплінами були забіги на 200 і 1500 метрів. На цих дистанціях калуські атлети вибороли чотири медалі. Зокрема, чемпіонами меморіалу в забігу на 1500 метрів стали Анна Проданчук і Артур Журенок, а Андрій Петришин посів третє місце.

Ще одну медаль найвищого ґатунку виборола калушанка Сніжана Джичко. Вона стала чемпіонкою меморіалу в забігу на 200 метрів серед дівчат.

Всі калуські медалісти легкоатлетичних змагань V меморіалу Ярослава Турковського є учнями заслуженого тренера України з легкої атлетики Миколи Богоносюка. Він своєю чергою повідомив, що зараз дві його вихованки – Сніжана Джичко та Діана Стасінчук готуються до чемпіонату України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР у приміщенні, який 27-28 лютого проводитиметься в Києві. На ньому особисті та командні нагороди виборюватимуть юнаки і дівчата 2006-2007 років народження.

На світлині Володимира Дутчака: на найвищій сходинці п’єдесталу – Анна Проданчук.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: